2015 Decemberi koncertek

Karácsonyi koncertjeink

 

 

A decemberi hónap, egy evangelizációs zenekar számára a lehetőségek paradicsoma. Ekkor, a szeretet ünnepén bátran lehet beszélni mindenkinek a megszületett megváltóról és a szeretet forrásáról: Istenről. Mindenki ebben él és erről beszél, de nem tudják igazán, ki a szeretet igazi forrása. Mi tudjuk és szólunk, ezért  ragadunk meg minden koncertlehetőséget.

Idén decemberben játszani fogunk a Mikulás gyárnál, Vörösmarty-téren, a börtönökben, és természetesen a saját gyülekezetünkben is, ahol rendszeresen dicsőítjük - az angyalokkal együtt - Istent. Ahová hívnak, megyünk és dicsőítjük az élő megváltót és beszélünk a megváltás útjáról és lehetőségéről.

Ezért a december különösen kedves hónap a mi számunkra. Idén is több helyen megfordulunk. Aki szeretne velünk találkozni ezeken a helyeken lehetséges:

 

    

 

 

2015. december 5. Vörösmarty-tér 12:30

2015.december 6. Mikulás-gyár 13:30

2015.december 12. Kozma utcai börtön 9:00

2015.december 12. Venyige utcai börtön 14:00

2015.december 13. Kozma utca börtön 9:00

2015.december 13. Mikulás gyár 13:00

2015.december 19. Vörösmarty-tér 12:30

2015.december.20. Ünnepi Istentisztelet 11:00

2015. december 24. Vörösmarty-tér 12:30

 

2014 élményei a Dicsőítő csoport vezetőjének szemével

A 4D ÚJDIMENZIÓ FŐ ÉLMÉNYEI 2014-BEN, ÉS ÚJ TERVEINK…

dr. Hontvári Anna beszámolója

 

2014-re a 4D Újdimenzió elhatározta, hogy rendszeresen fog Gyógyitó-Dicsőítő Koncertet tartani. A 2013-as év első szárnypróbálgatásai uez már igazi repülés volt.

 

Gyógyulások mindig történtek, de az a célunk, hogy a gyógyíthatatlan betegek is látványosan meggyógyuljanak, Isten kézzel fogható jelenlétében. Ezért 2015-ben is folytatódik a sorozat – ésmég nagyobb fokozatra kapcsolunk. A böjti összefogás és hitbeli kilépések segítik a Lélek ajándékainak működésével együtt, hogy áttörjön a gát. Mindenkit hívunk, csatlakozzon imában és böjtben hozzánk. 

Az elmúlt évben a nyár nagyon sok koncert-lehetőséggel telt. A művészetek völgyében Kapolcson 4 napot töltöttünk. Ez a zenekart is összekovácsolta együtt ettünk, aludtunk, ébredtünk. Minden nehézséget örömmel és vidáman éltünk meg. Jellemek így tudnak a legjobban összecsiszolódni.Kapolcson napi 2,3 koncert volt. Ez igen igénybe vett minket, de az eredmény lenyűgöző volt. Ott,ahol máskor csak beülnek, majd továbbállnak, most, aki bejött nem ment ki. Ült és hallgatta a koncertet és sírtakFelnőtt férfiak zokogtak. A harmadik napon az oltárnál imádkozott a lelkészSzentlélek keresztségért és szabadulásért – kiáradt Isten különleges jelenléte. Délutánonként a templom előtt interaktív gyerekkoncertet is tartottunk. Vidám, forgatagos tömegnek, akik a 40 fokban az árnyékban ülve vagy megállva hallgatták a Jézusról szóló dalokat.

 

Négy Erzsébet-tábori koncertet is megtartottunk a nyár során. Összesen talán 600 gyerek és nevelő halotta így az Evangéliumot, bizonyságokat, színdarabokat, amit a zenekar adott elő. Hátrányos helyzetű, nehéz sorsú kisgyerekek, akik sokan talán első alkalommal hallottak Jézusról így. Bátranmegvallottuk hitünket és meggyőződésünket: Jézus él, feltámadt és tud segíteni. A tanárok egytől egyig nagyon elismerően nyilatkoztak a programunkról.

 

Részt vettünk augusztusban egy közös dicsőítő találkozón is ahol 12 órás dicsőítés zárócsoportjaként szolgáltunk. Itt teljes felszabadultsággal dicsőített velünk együtt öreg és fiatal. Igen nagy élmény volt ez, hiszen nem ismerték a dalainkat, de ez nem volt akadály: Isten összeforrasztotta a lelkünket.

 

A zenekar minden tagja aktív bizonyságtevő. Bármikor készek bizonyságot tenni a bennük lévő reménységről.

Elszántságukat az is mutatja, hogy ez év karácsonyán 3 börtönkoncertet tartottak, és mindhármon megtérések és gyógyulások pecsételték meg Isten jelenlétét. Ezt megtoldottuk egy újévi börtönkoncerttel január 11 én, ahol csak női fogvatartottak voltak jelen. Sírva és teljes bűnbánattal adták át az életüket, és ezzel elindult egy női fogvatartottak felé való rendszeres szolgálat is. 

 

De nem csak ezen a téren kaptunk sikert az Úrtól, mert a mikulásfalvai 2 egész napos koncertsorozatunkkor nem másokkal, mint a Muzsikás együttessel osztottuk meg a színpadot. ŐkBetlehemes játékot adtak elő, és mi a Palánta „Szabad e bejönni, betlehemet mondani?” címűbábjátéka köré építettük fel a koncertet. Nagy elismerést kaptunk a Muzsikás zenekartól és a nézőktől egyaránt. 

 

Ugyancsak fantasztikus élmény volt a Vörösmarty téren felállított karácsonyi színpadon adottkarácsonyi koncertünk is, „Karácsony a Nagyinál” bábdarabbal. Nagy tömeget verbuvált össze a műsor és sok tapsot és bravó, bravó” bekiabálásokat kaptunk. A közönségből mondták az Igét,amit kérdeztünk. Nagyon meghitt karácsonyi hideg hangulat volt, legalább 200 ember a színpadkörül és még sokszor több, aki hallgatta miközben vásárolt.

 

A Mamut Plázában két fellépésünk volt decemberben, ahol mindig elölről kellett kiharcolni az áramot, a helyet, a lehetőséget, pedig ők kértek fel. Dmegérte, mert a végén megjelent Jézus jelenléte. Voltak, akik sírtak a tömegben, imádságot kértek és kaptak is, és hallották az Evangéliumot: kicsoda Jézus, miért született meg, és miért fontos ez számunkra, emberek számára. A „sláger” ebben a karácsonyi időszakban a Hinni, hinni kell c dal volt és gyönyörűhangszereléssel az egész pláza hallgatta, míg készülődtünk. Felvéve a versenyt bármely más karácsonyi plázazenével... zengett, hogy „Hinni, hinni kell, bízni, bízni kell, a megváltó Jézus karácsonykor szeretetét hozta el...”

 

Elkezdődött az új év. 2015 Január 3-án újra gyógyító koncertet tartottunk, majd 10-én egy bemerítő Istentiszteleten dicsőítettünk.

A január harmadiki egy újév-nyitó gyógyító koncert volt, másfélórás dicsőítéssel, és közben, aki még nem ismerte az Urat, megismerhette a bizonyságokból, sőt még lehetősége is volt, hogy döntsön, mielőtt Isten gyógyítását felajánlva az embereknek. Döntöttek. Nagyon megrázó visszajelzéseket kaptunk, hogy Isten mennyire bele tudott nyúlni emberek életébe és olyan akut dolgokat és problémákat hozott helyre, amelyek évtizedek óta húzódtak megoldatlanul. Ez Jézus. És köszönjük, hogy tud minket használni. 

 

Ha szeretnél értesülni idei további gyógyító-dicsőítő koncertjeinkről, küldj egy emailt a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, „4D” tárgysorral, és értesítéseket küldünk a koncertek előtt.

A Palánta emailjeiben is küldünk tájékoztatást, ezekre is ugyanazon a címen kérheted a feliratkozásodat. szeretettel várunk Téged, és minden gyógyulásra szoruló ismerősödet!

Beszámoló a február 27.-i Dicsőítő találkozóról

Kedves látogatóink!
Lezajlott a Február 27.-re meghirdetett Dicsőítő találkozó.
Az Úr érezhetően jelen volt. Voltak testvérek, akik színművészetükkel szolgáltak az Úr felé, voltak, akik verseléssel, szavalással. Számos testvérünk a grafikai, képzőművészeti tehetségét kamatoztatta az Úr számára és kifejezőbbnél kifejezőbb alkotásokat hoztak létre a dicsőítés alatt. 
Egy kedves testvérünk - Nadler Andrea - elküldte nekünk érzéseit dicsőítésünkkel kapcsolatban és a képet, amit készített énekeink alatt.

 

Kedves Ica!

 
Az Esztertől megkaptam az email-es elérhetőségedet és így el tudom küldeni Neked és a testvéreknek (akik Veled együtt dicsőítettek tegnap a Felházban) a rajzot, amelyet akkor csináltam.
Remélem, hogy mindannyiotokat fog bátorítani.
 
Nekem nagyon tetszett a dicsőítésetek, Isten finom, jó illatú kenőcse volt hallani a saját szerzésű dalaitokat, amelyeket Ő adott Nektek és tényleg "megkenegette, megolajozta" a szívemet.
Talán azért is kezdtem el csinálni azt a képet.
Hazaérve rögtön lefényképeztem, nem is fixáltam - csak egy picit láttam rajta, hogy néhol összecsomósodott a pasztellkréta a tárolástól.
 
Hol lehet meghallgatni ezeket a dalokat interneten, szívesen visszahallgatnám őket, megmutatnám a férjemnek is.
Esetleg ha Te tudod, hogy melyik volt a tegnapi napon az első imádóbb dal és ezt valahol el lehet érni interneten, odatenném a linkjét a facebook-on is (ahova már feltettem ezt a képet).
 
Sok áldást kívánok Neked, és minden szolgáló és Istent szerető-kereső testvéremnek az életére a Mahannaimban!
 
Szeretettel,
Nadler Andi
 
 

Gyógyító Dicsőítő koncert

2014. március 30.-án 17:00-kor ismét:

 

Gyógyító Dicsőítő koncert

Helyszín: Mahanaim gyülekezet (Damjanich utca 2.)

 

 

Ha patikába elmennél egy kis megfázás, influenza vagy köhögés miatt, gondold csak végig, hogy az az Úr, aki a mindenséget teremtette, képes téged ma, most, ott ahol vagy meggyógyítani. Add meg Neki is az esélyt, hogy segítsen!
Várunk a Mahanaim gyülekezetben március 30.-án Vasárnap 17:00-kor.
Ne feledd: "Jézus Krisztus tegnap, ma és mindörökké ugyanaz!" Ő ma is gyógyít!


Dicsőítő találkozó

 

Február 27. 18:00-21:00

Dicsőítők találkozója

Helyszín: 'Felház' Keresztény Centrum (Bp. XIV. Kövér Lajos utca 23-25)

 
A 4D Dicsőítő csoport a találkozó elején (18:30 körül) fog dicsőíteni, és tanítani a dalszerzésről. Isten jelenléte kézzel fogható lesz!

 

Mi ott leszünk, és te?

 

Keresés

Következő koncertek

2015. december 5. Vörösmarty-tér 12:30
2015.december 6. Mikulás-gyár 13:30
2015.december 12. Kozma utcai börtön 9:00
2015.december 12. Venyige utcai börtön 14:00
2015.december 13. Kozma utca börtön 9:00
2015.december 13. Mikulás gyár 13:00
2015.december 19. Vörösmarty-tér 12:30
2015.december.20. Ünnepi Istentisztelet 11:00
2015. december 24. Vörösmarty-tér 12:30 

2014. március 30. 17:00 Gyógyító Dicsőítő koncert, Mahanaim gyülekezet (Damjanich utca 2.)

2014. február 27. 18:00-21:00 Dicsőítők találkozója, 'Felház' Keresztény Centrum (Bp. XIV. Kövér Lajos utca 23-25)

2014. február 23. 17:00 Gyógyító Dicsőítő koncert, Mahanaim gyülekezet (Damjanich utca 2.)

2014. január 19.én Gyógyító Dicsőítő koncert Budapest, Damjanich 2.

2013. November. 24.-én Gyógyító Dicsőítő koncert Székesfehérváron 15:00.